Echipa

Cine lucreaza la fundatia noastra?

Echipa din Sibiu este formata din:

 

Ana Diaconescu

Ana Diaconescu

Coordonator

Lucreaza la Fundatie din Septembrie 2010

citeste mai mult

Ana detine licenta in Psihologie si master in Management.
Are experienta in serviciile sociale publice din Romania si din septembrie 2010 ea face parte din echipa Fundatiei fiind responsabila pentru coordonarea activitatii de furnizare a serviciilor sociale. Impreuna cu Raba Anita Iulia manageriaza Fundatia din Romania

Anita Aldea

Anita Aldea

Psiholog

Lucreaza la Fundatie din Iulie 2011

citeste mai mult

Anita detine licenta in Psihologie si master in Psihologia Clinica.
Si-a inceput cariera profesionala ca psiholog intr-o firma de resurse umane, unde se ocupa in principal cu evaluarea psihologica a familiilor de plasament.
A inceput activitatea la Fundatia noastra ca voluntar iar din iulie 2011 a devenit membru al echipei din Sibiu fiind responsabila de consilierea vocationala si profesionala a tinerilor, de consilierea financiara dar si dezvoltarea programului de invatare si implementarea activitatilor instructiv educative.
Din aprilie 2018 ofera tinerilor consiliere psihologica individuala si de grup. Impreuna cu Ana Alexandru manageriaza Fundatia din Romania.

Mihaela Hageanu

Mihaela Hageanu

Asistent social

Lucreaza la Fundatie din martie 2014

citeste mai mult

Mihaela este licentiata in Asistenta Sociala si are o experienta vasta in furnizarea servicilor sociale publice si private, respectiv 18 ani, continuand sa activeze in domeniu. De asemenea a participat la implementarea proiectelor de sprijin si intrajutorare pentru diferite categorii vulnerabile (violenta domestica, copil si familie, persoane cu dizabilitati, persoane varstnice, integrare in munca, asistenta pentru integrare scolara, integrare in societate a persoanelor iesite din detentie). S-a alaturat echipei noastre in martie 2014, in functia de asistent social indeplinind toate atributiile aferente functiei.

Mariana Caldarar

Mariana Caldarar

Asistent social

Lucreaza la Fundatie din martie 2018

citeste mai mult

Mariana detine licenta in Teologie si Asistența Sociala si master in Consiliere Pastorala.
Are experiența in serviciile sociale publice si private, unde a dezvoltat si aplicat metodele de educație nonformala pentru diferite grupuri vulnerabile de copii si tineri. S-a alaturat echipei noastre in martie 2018 ca asistent social, fiind responsabila in principal de consilierea profesionala Si de consilierea financiara, ocupandu-se insa si de dezvoltarea si implementarea activitatilor instructiv-educative.

Andrei Stroie

Andrei Stroie

Consilier pentru tineret

Lucreaza la Fundatie din Octombrie 2019

citeste mai mult

Andrei este licentiat in Psihologie si este proaspat absolvent al unui master in Psihologie Clinica si Psihoterapie.
Si-a inceput activitatea in echipa Fundației in octombrie 2019 si isi castiga experiența in domeniu prin determinarea si pasiunea pe care o are in a lucra cu oamenii si a-i ajuta sa se dezvolte cat mai armonios. Din postul sau de consilier pentru tineret urmareste sa ii inspire pe tineri si sa ii ajute sa dobandeasca sau sa isi dezvolte abilitatile si valorile necesare pentru o viata independenta.

Echipa din Olanda este formata din:

 

Ghislaine Caron

Ghislaine Caron

Psiholog

Voluntar al Fundatiei „Romanian Prospects” din Iunie 2010

citeste mai mult

Ghislaine are o vasta experienta in psihologia clinica, centrandu-se pe copii si adolescenti.
Si-a inceput cariera ca psiholog la un centru de reabilitare si din 1991 si-a deschis propriul cabinet de psihoterapie pentru copii. Timp de 10 ani a lucrat ca trainer, fiind responsabila de dezvoltarea unor programe de tratament care sa sporeasca comunicarea dintre parinti si adolescenti. In ultimii 10 ani a fost membra in mai multe comitete (cu legaturi guvernamentale), precum: Consiliul Regional al Ministerului Copiilor si Familiei din Vancouver, Centru de Resurse al Familiei din cadrul Fortelor Armate Canadiene, folosindu-si experienta ca si consilier pentru dezvoltarea de programe extensive pentru copii si familiile lor in Columbia Britanica. A lucrat si ca voluntar in diferite proiecte, de exemplu munca cu orfani seropozitivi din Africa de Sud. Detine o diploma de master in psihologie clinica obtinuta la universitatea din Londra si un certificat in psihoterapia copiilor si adultilor, in programare neurolingvistica si terapie pe trauma.
Ca voluntar, Ghislaine este responsabila de dezvoltarea programului de instruire (program pentru deprinderi de viata independenta si integrare sociala). Pe langa aceasta, ofera sprijin echipei din Sibiu.

Job Heimans

Job Heimans

Presedinte

A fondat Fundatia ‘’Romanian Prospects’’ impreuna cu Theo si Peter Paul

citeste mai mult

Job s-a nascut in 1972. A studiat Administrarea Afacerilor. In anul 1999 a fondat o companie de software, companie care in 2007 a fost inglobata in compania IT de nivel mondial- Oracle. Job a fondat Fundatia ‘’Romanian Prospects’’ impreuna cu Theo si Peter Paul. In Olanda a creat diferite localuri cultural printre care: cinematograf, hotel, bar/restaurant/club dar si incubatoare pentru artisti, locuri in care industria creativa se reuneste.

Peter Paul van Oosten

Peter Paul van Oosten

Vicepresedinte si secretar

A fondat Fundatia ‘’Romanian Prospects’’ impreuna cu Theo si Job

citeste mai mult

S-a nascut in 1970. Si-a inceput cariera lucrand in vanzari pentru diverse organizatii internationale. In ultimii ani si-a orientat cariera spre practicarea hobby-ului sau, lucrand ca si cameraman si tehnician de imagine. Din aceasta pozitie, a realizat diverse productii olandeze si internationale.

Theo Wichers

Theo Wichers

Vicepresedinte si trezorier

A fondat Fundatia ‘’Romanian Prospects’’ impreuna cu Peter si Job

citeste mai mult

S-a nascut in 1974. A lucrat impreuna cu Job la diverse proiecte. Dupa ce a infiintat o companie IT, s-a orientat spre domeniul financiar, unde a lucrat ca si consilier financiar la o firma internationala de audit si consultanta. In prezent Theo este liber intreprinzator.

Vrei sa afli cum te putem ajuta?

Daca esti interesat personal sau cunosti tineri care ar putea fi interesati, te invitam sa ne contactezi